Menu
Grand Hotel Beatrix
Bookings

COVID-19

 
CORONA MAATREGELEN
Welkom in het Grand Hotel Beatrix
Binnen het hotel hebben wij diverse maatregelen getroffen ter preventie van de verspreiding van het Coronavirus. De dagelijkse zorg voor de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers en gasten heeft daarbij topprioriteit en daarvoor volgen we de adviezen op vanuit het RIVM.

Hieronder vindt u belangrijke informatie over de maatregelen die wij hebben genomen binnen het hotel en hoe deze van toepassing zijn op uw verblijf. Wij hopen hiermee eventuele zorgen weg te nemen en u te kunnen verzekeren van een veilig en aangenaam verblijf.

 Alle hotel-, vergader- en lokale daggasten (vanaf 13 jaar) dienen bij binnenkomst van het hotel in het bezit te zijn van één van de volgende geldige, persoonlijke toegangsbewijzen:
• Vaccinatiebewijs (Corona Check App)
• Herstelbewijs (Corona Check App)
• Test (voor toegang) bewijs (Corona Check App)
• Uitslag PCR test
• Registratiekaart Corona Vaccinatie
• Geel Vaccinatieboekje
Wanneer u niet beschikt over een van bovenstaande bewijzen, kunt u enkel gebruik maken van uw hotelkamer (inclusief afhaalmogelijkheden), niet van onze overige hotelfaciliteiten.

 De 1,5 meter maatregel is in het gehele hotel van toepassing.

 Mondkapjes zijn verplicht in alle openbare ruimtes in het hotel, behalve wanneer u zit.

 Alle hotelfaciliteiten zijn binnen de huidige regelgeving enkel beschikbaar op basis van reservering. U kunt voor al uw reserveringen terecht bij de Front Office van het hotel.

 Het ontbijtrestaurant is elke dag geopend van 07:00 tot 10:45 uur. U kunt bij de Front Office een tijdslot reserveren van 45 minuten, startend op het hele of halve uur. Indien u eerder dan 07:00 uur wenst te ontbijten (of überhaupt niet in het ontbijtrestaurant wenst te ontbijten), kunt u voor 23:00 uur bij de Front Office een ontbijtpakket TO GO bestellen.

 Er is dagelijks een kleine lunchkaart beschikbaar in bistro Meatclub op de begane grond. Desgewenst kunt u ook voor 23:00 uur bij de Front Office een lunchpakket TO GO bestellen.

 Ons restaurant is elke dag geopend, maar conform de huidige richtlijnen / beperkingen:
• 7 dagen per week afhaalmogelijkheid (3e etage), van 17:30 uur tot 21:30 uur;
• 7 dagen per week roomservice (€ 12,50 suppl.), van 17:30 uur tot 21:30 uur;
• 3 dagen per week (Do/Vr/Za) “C’est la vie In-room Dining Experience”, per gang uitgeserveerd op de hotelkamer, vanaf 18:00 uur (geen eindtijd);
• 2 dagen per week (Za/Zo) Gastronomische lunch in het restaurant na 13:00 uur. (met uitzondering van zondag 05 december). 

 Onze wellnessfaciliteiten (fitness - squash - zwembad - sauna - stoombad) zijn voor hotelgasten én niet-hotelgasten dagelijks geopend van 07:00 uur tot 17:00 uur, op basis van tijdslotreserveringen van een uur. Tussen 17:00 en 23:00 uur zijn deze faciliteiten enkel nog toegankelijk voor hotelgasten, en enkel op basis van privé reservering.

‌update 29.11.2021 - geldig tot in ieder geval 17 december. 


Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

CONTACT

Grand Hotel Beatrix
‌Badhuisstraat 2-10
‌1789 AK Huisduinen‌
+31 (0)223 624 000
+31 (0)223 627 324
‌‌info@grandhotelbeatrix.nl
/beatrix.hotel
/grand_hotel_beatrix
LinkedIn