Menu
Grand Hotel Beatrix
Bookings

COVID-19

 
CORONA MAATREGELEN
Welkom in het Grand Hotel Beatrix
Binnen het hotel hebben wij diverse maatregelen getroffen ter preventie van de verspreiding van het Coronavirus. De dagelijkse zorg voor de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers en gasten heeft daarbij topprioriteit en daarvoor volgen we de adviezen op vanuit het RIVM.

Hieronder vindt u belangrijke informatie over de maatregelen die wij hebben genomen binnen het hotel en hoe deze van toepassing zijn op uw verblijf. Wij hopen hiermee eventuele zorgen weg te nemen en u te kunnen verzekeren van een veilig en aangenaam verblijf.

 Alle hotelfaciliteiten zijn binnen de huidige regelgeving beschikbaar op basis van reservering. U kunt voor al uw reserveringen terecht bij de Front Office van het hotel.

‌Ontbijt: 
‌Het ontbijt wordt doordeweeks van 06:00 - 10:30 geserveerd met tijdsloten van 30 minuten en in het weekend (zaterdag en zondag) van 07:30 - 11:15 met tijdsloten van 45 minuten. Op deze manier kunnen wij iedereen op het gewenste moment een tafeltje bieden in het ontbijt restaurant. Het gewenste tijdslot dient bij de receptie gereserveerd te worden. U kunt ook kiezen voor een ontbijtpakket; deze kunt u ophalen bij de receptie (u kunt dit tot 21:00 in de avond doorgeven aan de receptie).
NB: wij noteren uw ontbijt tijden voor het gehele verblijf, wilt u dit op een bepaalde dag wijzigen? Geef dit gerust aan bij de receptie.

Diner: 
Voor het diner bieden wij de volgende mogelijkheden, tijdig reserveren wordt geadviseerd om teleurstelling te voorkomen. 
C’est la vie – BISTRO
In C’est la vie – BISTRO, gelegen op de 3e etage, verwelkomen wij u graag van zondag tot en met donderdag van 18:00 - 22:00 uur voor een bourgondisch a la carte diner. Onze bistro is tot en met zondag 10 april geopend - vanaf 11 april sluit C'est la vie BISTRO en hereopen wij onze BISTRO MEATCLUB. 

‌Bistro Meatclub
‌Vanaf 11 april verwelkomen wij u graag dagelijks voor een bourgondisch diner in onze BISTRO MEATCLUB. 
‌Meer informatie volgt snel. 

C’est la vie – RESTAURANT
Restaurant C'est la vie, gelegen op de 3e Etage, met een prachtig uitzicht over de Noordzee waar u een culinaire avond uit te wachten staat. Op dit moment werken wij enkel met een menu gastronomique van 4 tot en met 7 gangen. Wij vernemen graag van u of er dieetwensen en of allergieën zijn en met hoeveel gangen wij u culinair mogen verrassen. Mogelijk op vrijdag & zaterdag avond, geopend van 18:00 uur – 22:00 uur, arrivé enkel mogelijk op de hele uren. 
‌Vanaf dinsdag 12 april is restaurant C'est la vie van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 18:00 - 22:00 uur.

Wellness:
Onze wellness faciliteiten (sauna, zwembad en Turks stoombad) zijn op dit moment enkel voor hotelgasten geopend op basis van reservering, met een maximaal aantal gasten en huishoudens. U dient vooraf een tijdslot (duur 55 minuten start op het hele uur) bij ons te reserveren. De wellness faciliteiten zijn dagelijks geopend van 07.00 – 23.00 uur; graag kijken wij samen met u of het gewenste tijdslot nog beschikbaar is. Wij verzoeken u vriendelijk om de wellness (en kleedkamers) 5 minuten voor aanvang van het hele uur verlaten te hebben. Op deze manier kunnen wij voldoende afstand tussen onze gasten garanderen.
NB: Naast de wellness kunt u ook op basis van reservering gebruik van onze sportschool. Ook hiervoor gelden tijdsloten van 55 minuten.

update 25.03.2022

Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

CONTACT

Grand Hotel Beatrix
‌Badhuisstraat 2-10
‌1789 AK Huisduinen‌
+31 (0)223 624 000
+31 (0)223 627 324
‌‌info@grandhotelbeatrix.nl
/beatrix.hotel
/grand_hotel_beatrix
LinkedIn