MENUKAART

FEBRUARI


Rouleau van Tonijn
Kreeft | Tomaat | Parmezaanse Kaas
~
Marbré van Polderhoen
Foie Gras | Paling | Sjalot | Peer
~
Tartaar van Dry-aged Rund
Kwartelei | Soja | Wakamé-Shiitake
~
Proeverij van Wortel (V)
Gember | Zeepostelein | Pastinaak
~
Heek in Kataifi
Pompoen | Prei | Peterselie | Paling
~
Geglaceerde Tarbot
Courgette | Yuzu | Curry | Mossel
~
Nieuw-Zeelands Rund
Andijvie | Ui | Lardo di Colonnata
~
Proeverij van Paddestoelen (V)
Brique | Hollandaise | Selderijblad
~
“Bourgondisch Lifestyle“ Kazen
Huisgemaakte Chutney & Brood
~
Dessert van Rode en Gele Biet
Marshmallow | Chocola | Geitenkaas
~
Toffee-Butterscotch Parfait
Espresso | Karnemelk | Foie Gras
Drie gangen “Bib Gourmand” Menu | 37,00
Vier gangen Carte Blanche Menu | 47,00
Vijf gangen Carte Blanche Menu | 57,00
Zes gangen Carte Blanche Menu | 67,00
Zeven gangen Chef’s Tour de Menu | 129,50

Onze gerechten zijn ook a la carte te bestellen 
Voorgerecht (Gerecht 1, 2, 3 of 4) | 17,50
Hoofdgerecht (Gerecht 5, 6, 7 of 8) | 27,50
Nagerecht (Gerecht 9, 10 of 11) | 15,00
Drie bijpassende wijnen | 20,00
Vier bijpassende wijnen | 26,50
Vijf bijpassende wijnen | 33,00
Zes bijpassende wijnen | 39,50

Chef’s Tour de Menu is inclusief zeven bijpassende wijnen, onbeperkt tafelwater
en afsluiting met koffie & friandises

Onze wijnen zijn ook per glas te bestellen
‌Vraag hiernaar bij uw bediening


Valentijnsmenu

Hamachi met langoustine, wakamé, yuzu en radijs
***
Biologische polderhoen met vadouvan, sjalot en cèpes
***
Proeverij van chocolade en sinaasappel

€ 37,-
Reserveren & Contact
Wij nemen spoedig contact met u op.
Verstuur

Contactgegevens

Grand Hotel Beatrix
‌Badhuisstraat 2-10
‌1789 AK Huisduinen

‌Tel: +31 (0)223 624 000
‌Fax: +31 (0)223 627 324
‌‌info@grandhotelbeatrix.nl