Menu
Grand Hotel Beatrix
Bookings

Grand Hotel Beatrix
Royaal genieten

Royaal genieten aan zee. Grand Hotel Beatrix in Huisduinen - Den Helder, is een luxe oase van rust en ontspanning in een unieke omgeving. 
Ervaar de schoonheid van natuur, cultuur en ruimte. Geniet van de sfeervolle hotelkamers en suites, voorzien van alle faciliteiten. 

‌.
Ontdek de ongeëvenaarde culinaire beleving van fine dining restaurant C’est la Vie met een prachtig uitzicht over de Noordzee en de ambachtelijke gezelligheid van bistro Meatclub. De ideale locatie voor een zorgeloze vakantie, een succesvolle zakelijke bijeenkomst of een feestelijke avond uit. Grand Hotel Beatrix, waar gastvrijheid en een persoonlijke benadering een nieuwe betekenis krijgen. 

Gedurende het Pinksterweekend is er live muziek nabij het hotel, meer informatie tref u hier. 


KAMERS & SUITES - Belééf de natuur

Omgeven door zee, strand, bos, duin, dijk en polder is Grand Hotel Beatrix de perfecte bestemming om even volledig tot rust te komen. Boek nu één van de sfeervolle hotelkamers en ervaar de kracht van de onweerstaanbare verlokkingen van deze unieke omgeving en de gastvrije, persoonlijke sfeer van Grand Hotel Beatrix. Bekijk ook eens één van onze arrangementen voor een bijzonder verblijf, in élk seizoen.

ARRANGEMENTEN

Een verblijf in Grand Hotel Beatrix combineren met de onvergetelijke ervaring van fine dining? Met vrienden en familie proosten op het leven? Of op zoek naar ontspanning na een zakelijk samenzijn? Ontdek de complete arrangementen en eersteklasfaciliteiten voor het échte vakantiegevoel en een zorgeloos zakendoen aan zee.
Grand Hotel Beatrix is uniek gelegen in het pittoreske kustdorp Huisduinen, Den Helder. In het persoonlijke, gastvrije viersterrenhotel en de schitterende omgeving, komt u door de combinatie van hoogstaande service, natuur, ontspanning en het adembenemende zee-uitzicht volledig tot rust. Royaal genieten.

MEETINGS & EVENTS
‌Alle zaken op orde

Succesvol zakendoen, in een rustgevende omgeving. Geef nieuwe ideeën en frisse zakelijke inzichten ruim baan en organiseer een vergadering of evenement in Grand Hotel Beatrix Huisduinen - Den Helder. 
‌Grand Hotel Beatrix heeft een uitgebreid aanbod aan conferentieruimtes geschikt voor uiteenlopende evenementen en alle doelgroepen. Een zee van ruimte voor zakendoen en ontspanning!

MEATCLUB
Verrassend vertrouwd

Relaxed dineren en borrelen in een bourgondische omgeving. In brasserie Meatclub krijgt u wat u verwacht. De beste Argentijnse steaks, spareribs en Black Angus hamburgers. 
‌Vertrouwde kwaliteit en een ode aan het ambacht en gezelligheid. Natuurlijk mag een speciaalbier of de perfecte gin-tonic niet ontbreken. 
‌Nice to meat you!

C'EST LA VIE
‌Vier het leven

In het meermaals bekroonde fine dining restaurant C’est la Vie staat u een ware culinaire ontdekkingsreis te wachten met een adembenemend uitzicht over de Noordzee. 
‌Elke maand stelt chef Raymond van Veen een nieuw seizoensgebonden menu samen, vol gastronomische verrassingen – uiteraard voorzien van bijpassende wijnen. Restaurant C’est la Vie is onder meer bekend van de Michelin Gids. Geniet en vier het leven!

CONTACT

Grand Hotel Beatrix
‌Badhuisstraat 2-10
‌1789 AK Huisduinen‌
+31 (0)223 624 000
+31 (0)223 627 324
‌‌info@grandhotelbeatrix.nl
/beatrix.hotel
/grand_hotel_beatrix
LinkedIn