Menu
Grand Hotel Beatrix
Bookings

Succesvol zakendoen 

aan zee
Succesvol zakendoen, in een uitdagende omgeving. Geef nieuwe ideeën en frisse zakelijke inzichten ruim baan en organiseer een vergadering of evenement in Grand Hotel Beatrix Huisduinen - Den Helder. Grand Hotel Beatrix is gelegen op 40 minuten vanaf Alkmaar en 75 minuten vanaf Amsterdam, uiteraard bieden wij ook vergaderarrangementen met overnachtingen.

Door de flexibele indeling van de conferentieruimtes van diverse afmetingen, zijn de zalen geschikt voor uiteenlopende evenementen en alle doelgroepen. Voor zeeën aan zakendoen en ontspanning. Ontdek onze vergaderarrangementen!

Ontdek onze zakelijke arrangementen

Grand Hotel Beatrix biedt unieke mogelijkheden voor zakendoen aan zee. De moderne, volledig uitgeruste conferentieruimtes kunnen volledig naar wens worden ingedeeld en bieden een passende plek voor elk evenement of zakelijk samenzijn; van training, presentatie en vergadering van vier tot honderd personen. 

‌De natuurrijke omgeving leent zich uitstekend voor het opdoen van inspiratie of het halen van een frisse neus na een lange zit. Liever een balletje slaan? Binnen een straal van vijf kilometer vindt u twee golfbanen.
Creatieve vergaderbreaks behoren zeker tot de mogelijkheden; een 3-delige natuurwandeling in de directe omgeving met natuurgids Maaike; een fietstocht met verzorgde picknick, een bonbon workshop of een (virgin) cocktail workshop.

‌Na een intensief werkoverleg kunt u bij Grand Hotel Beatrix ook in sociaal opzicht werken aan het opbouwen en versterken van zakenrelaties. Geniet met collega’s en gasten van een culinaire belevenis in fine dining restaurant C’est La Vie of schuif aan in restaurant bistro Meatclub voor een ontspannen borrel of bourgondisch diner. Informeer naar onze verschillende zakelijke arrangementen en haal méér uit uw evenement.

C'est La Vie

Fine dining, voor een onvergetelijke ervaring. In het meermaals bekroonde restaurant C’est La Vie staat u een ware culinaire ontdekkingsreis te wachten. Elke maand verrast chef Raymond van Veen gasten met een nieuw menu, vol gastronomische verrassingen – uiteraard voorzien van bijpassende wijnen. Restaurant C’est La Vie is onder meer bekend van de Michelin Gids. Vier het leven!

Meatclub

Ontspannen dineren en borrelen in een sfeervolle omgeving. In The Meatclub weet u wat u te wachten staat. De beste Argentijnse steaks, verse visgerechten en een net zo smaakvolle vegetarische menukaart. Vertrouwde kwaliteit en een ode aan het ambacht en gezelligheid. En bij een goede steak mag een speciaalbier of de perfecte gin-tonic natuurlijk niet ontbreken. Nice to meat you!
Succesvol zakendoen in een inspirerende, eersteklas omgeving. Ontdek de zakelijke arrangementen van Grand Hotel Beatrix. Reserveer nu!

Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

CONTACT

Grand Hotel Beatrix
‌Badhuisstraat 2-10
‌1789 AK Huisduinen‌
+31 (0)223 624 000
+31 (0)223 627 324
‌‌info@grandhotelbeatrix.nl
/beatrix.hotel
/grand_hotel_beatrix
LinkedIn