Menu
Grand Hotel Beatrix
Bookings

Huisduinen en Den Helder

rust, ruimte, recreatie
Wie van natuur, rust en ruimte houdt, kan het hart – en de frisse neus – ophalen in Huisduinen. Het pittoreske kustdorp biedt een enorme diversiteit aan ontspanning en recreatie. De rollende duinen, het schoonste strand van Nederland, de groene weilanden en bossen en niet te vergeten de kleurrijke bollenvelden; een bezoek aan dit stukje natuurlijk Nederland is een feest in elk jaargetijde. Met de meeste zonuren per jaar weet u zeker dat u volop geniet van deze bijzondere omgeving!

Unieke fietsroutes en volop sportief vermaak

Midden in één van de mooiste, meest natuurrijke gebieden van Noord-Holland ligt Grand Hotel Beatrix. Zo wordt een verblijf in dit luxe, viersterrenhotel méér dan alleen een zorgeloos weekend weg of een onvergetelijke vakantie. De omgeving leent zich bij uitstek voor rustgevende wandelingen en ontspannen fietstochten. Het hotel beschikt over een fietsverhuur. Bij de receptie zijn uitgestippelde fietsroutes te verkrijgen. Bent u op zoek naar meer actie? In de zomermaanden is er volop sportief vermaak in de regio. 

‌In de omgeving…

Vanuit Huisduinen is het slechts een korte trip naar het knusse centrum van Den Helder. Onder toeziend oog van vuurtoren ‘De Lange Jaap’ reist u via de kustweg of de Huisduinerpolder naar de marinestad, waar het gezellig toeven is. Van het historische Willemsoord tot het recentelijk vernieuwde centrum, in Den Helder geniet u in alle rust van een heerlijke lunch of een smakelijk diner. Bezoek ook één van de verschillende musea, zoals het Reddingmuseum of het Marinemuseum, of woon een voorstelling bij in theater De Kampanje, het mooiste theater van de Noordkop. Meer weten over Den Helder? Neem dan een kijkje op de website van VVV Den Helder!

Texel, het ‘Ibiza van het Noorden’

Naast een stedentrip naar Den Helder, valt er nog veel meer te ontdekken in de Kop van Noord-Holland. Wat te denken van een dagje Texel? Unieke natuur, verschillende landschappen en verbluffende vergezichten; niet voor niets telt het eiland diverse nationale parken. Ideaal voor het hele gezin, een romantisch uitje met z’n twee of als uitdagende locatie voor een teambuildinguitje. 
‌Dankzij de prachtige strandpaviljoens en vele festivals wordt dit eiland ook wel het ‘Ibiza van het Noorden genoemd’. En na een dag vol avontuur of ontspanning, kunt u bij terugkeer in Grand Hotel Beatrix onder het genot van een heerlijk diner of een verkoelend speciaalbier alle opgedane indrukken rustig laten zakken.

Succesvol zakendoen aan zee

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een zakelijk event of een belangrijk overleg? Organiseer dan een samenkomst in Grand Hotel Beatrix. Zoek tussen de meetings door de rust van de natuur op om het hoofd leeg te maken of sla een balletje op één van de golfbanen in de regio. 
‌Vergeet de drukte van de grote stad en beleef de uitstekende faciliteiten van het hotel voor succesvol zakendoen aan zee. Ontdek de diverse zakelijke arrangementen en maak kennis met de échte Noord-Hollandse gastvrijheid, midden in de natuur.
Ontdek een authentiek stukje Holland. Huisduinen en Den Helder, een bestemming die blijft verbazen. De mooiste stranden, prachtige natuur en volop cultuur!

Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

CONTACT

Grand Hotel Beatrix
‌Badhuisstraat 2-10
‌1789 AK Huisduinen‌
+31 (0)223 624 000
+31 (0)223 627 324
‌‌info@grandhotelbeatrix.nl
/beatrix.hotel
/grand_hotel_beatrix
LinkedIn