Menu
Grand Hotel Beatrix
Bookings

Arrangementen

Méér dan alleen een overnachting

Culinair arrangement C’est la vie!

Royaal genieten in Grand Hotel Beatrix, bij het boeken van dit arrangement wordt u twee dagen in de watten gelegd in restaurant C'est la vie "wine & dine". Chef Raymond van Veen en zijn brigade zullen op beide avonden een culinair 5-gangen verrassingsmenu met seizoengebonden en lokale producten voor u bereiden. Hét arrangement voor de echte levensgenieter.

Staycation Nederland

Een weekend weg in eigen land; Huisduinen, een bestemming die blijft verbazen. Geniet van de mooie en rustgevende stranden, de prachtige natuur en volop cultuur. Uw verblijf is pas compleet nadat u de sfeer van fine dining en haute cuisine in restaurant C’est la vie “wine & dine” heeft ervaren.

Belééf de natuur

Op steenworp afstand van het hotel bevindt zich de Huisduinerpolder, het strand, de duinen en het bos. De natuurgids neemt u mee op excursie voor een 3-delige wandeling. Er is in elk seizoen veel te ontdekken in deze dynamische natuur, laat u verrassen, ervaren en verwonderen.

Belééf het avontuur

Verken de enerverende omgeving vanaf het water. Combineer een luxe overnachting met actie en een bourgondisch diner in bistro Meatclub. De perfecte afwisseling van ontspanning en avontuur. 

Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

CONTACT

Grand Hotel Beatrix
‌Badhuisstraat 2-10
‌1789 AK Huisduinen‌
+31 (0)223 624 000
+31 (0)223 627 324
‌‌info@grandhotelbeatrix.nl
/beatrix.hotel
/grand_hotel_beatrix
LinkedIn