Menu
Grand Hotel Beatrix
Bookings

Bourgondisch kerst arrangement 2024 

 

Het bourgondische kerst-arrangement is inclusief: 
 1 overnachting in het gewenst kamer type
 4-gangen (keuze)kerstmenu in onze Bistro Meatclub (exclusief dranken) op de dag van aankomst om 18:00 uur of 19:00 uur
 Kerst welkomstgeschenk 
 Complementair gebruik van onze wellness (sauna, zwembad, turkstoombad) en fitness (squashbanen en gym) faciliteiten. Inclusief badjassen & Slippers
 Gebruik van ons uitgebreide kerst ontbijt buffet

Aankomst mogelijk op: woensdag 25- *, donderdag 26 december 2024
Vertrek mogelijk op: donderdag 26-, vrijdag 27 december 2024
‌Aantal nachten: 1*
‌*‌Het is mogelijk om een extra nacht bij te boeken; bij deze extra nacht is geen diner inbegrepen. Het diner in onze Bistro zal plaatsvinden op de eerste avond van uw overnachtingen. Restaurant C'est la vie is reeds volgeboekt op donderdag 26- december, het is wel mogelijk om een dag eerder arriveren en in restaurant C'est la vie te dineren op kerstavond. ‌Voor meer informatie en actuele beschikbaarheid mail naar info@grandhotelbeatrix.nl                                                                                                        
‌Tarief- | annuleringsvoorwaarden:
Bij het boeken van dit arrangement kunt u uw boeking kosteloos annuleren of wijzigen tot vrijdag 20 december 2024 15:00 uur.
Wij vragen om een creditcard ter garantie van de reservering. Indien u niet over een creditcard beschikt vragen wij om een volledige vooruitbetaling.
Tarief: vanaf €129,50 p.p. op basis van een comfort kamer 

4-Gangen keuze menu - Bistro Meatclub 
‌KERSTAMUSE
Parmezaan-espuma | zoetzure tomaat | basilicum-olie | krokante basilicum
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
VOORGERECHT
Tataki van tonijn | furikake | wakamé | engelenhaar-chilipeper | bosui | ponzu-vinaigrette
of
Carpaccio van eendenborst | vijf specerijen | sjalot | paddenstoelen | balsamico-crème
of
Tartaar van puntpaprika | zoete geitenkaas-crème | amandel | bleekselderij-vinaigrette (V)
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
TUSSENGERECHT
Romige knolsoep | gemarineerde knol | truffel-olie | krokantje van bladerdeeg en truffel (V)
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
HOOFDGERECHT
Gebakken zalmfilet | aardappel | bieslook | bimi | citroen | knoflook-kappertjesbotersaus
of
Langzaam gegaarde shortrib | aardappel | rozemarijn | paddenstoelen | jus van shortrib
of
Paddenstoelenrisotto | crème van burrata | Parmezaanse kaas | crumble van walnoot (V)
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
NAGERECHT
Warme millefeuille van appel en bladerdeeg | vanille-ijs | saus van gezouten karamel
of
Kaasplankje | chutney van vijgen en dadels | kaasbrood met kaneel en walnoot (+ € 6,-)
‌                                                                                                                            
‌                                                                                                                              Voor reserveringen klik rechts boven op bookings.
‌ 

Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

CONTACT

Grand Hotel Beatrix
‌Badhuisstraat 2-10
‌1789 AK Huisduinen‌
+31 (0)223 624 000
+31 (0)223 627 324
‌‌info@grandhotelbeatrix.nl
/beatrix.hotel
/grand_hotel_beatrix
LinkedIn